Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

"500 Bilim İnsanı" Programı Kapsamında Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi Ofisimize Ziyaret

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi AŞ iş birliği ile Kazakistan Cumhuriyeti Bilim ve Eğitim Bakanlığı’na bağlı Center for International Programs isimli kuruluş sponsorluğunda “500 Bilim İnsanı” programı kapsamında uluslararası staj, bilimsel araştırma ve akademik danışmanlık hizmeti gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda akademik danışmanlığını KÜ Turizm Fakültesinden Prof. Dr. Kutay OKTAY’ın yürüttüğü projede Dinara Yessimova, Elmira Boribay ve Zhanar Moldagazyeva üniversite ve sanayi iş birliği merkezi ofisimizi ziyaret ettiler.

Dinara Yessimova, Elmira Boribay ve Zhanar Moldagazyeva üniversite sanayi iş birliği merkezi ofisinin katkılarından dolayı teşekkürlerini sundular. Prof. Dr. Kutay OKTAY ile bundan sonra yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü. Ziyaret fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Ziyarette KÜ Turizm Fakültesinden Prof. Dr. Kutay OKTAY, NJSC Toraighyrov Ünivesitesinden Dinara Yessimova, Narxoz Üniversitesinden Elmira Boribay ve Zhanar Moldagazyeva, KÜ TTO Üniversite Sanayi İş Birliği Merkezi Koordinatörü ve İhtisaslaşma Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Tuba KÜLÇE bulundular.