Nitelikli Patent Eğitimleri

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Patent Destek Ofisi’nin yürüttüğü “Kastamonu'da Fikri, Sınai Mülkiyet Haklarının Farkındalığının Güçlendirilmesi ve Patentlerin Ticarileştirilmesi” Projesi kapsamında akademisyen, öğrenci ve işletmelerin katılımına açık 2 günlük patent eğitimleri verilecektir.

Eğitimler Erdem Kaya Patent Ticarileştirme Müdürü ve Patent Vekili Nur Yağcı Alan tarafından verilecektir. Eğitimin 1.gününde patent okur-yazarlığı, patent veritabanları tarama konuları ele alınacaktır. 2. Gün ise patent profesyonelliğine giriş eğitimi kapsamında patent ihlali, üretim serbestliği, patent yazım teknikleri, patentlenebilirlik analizi konuları işlenecektir. Eğitim içeriğine ait detaylı bilgi almak için;

İletişim: Öğr. Gör. Mehmet Fırat OLGUN

Telefon: 0366 280 65 06