Projenizi Beraber Yazıyoruz” Programının Üçüncü Dönemi Başladı

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde yer alan Proje Destek Ofisi (PRODO) tarafından organize edilen “Projelerinizi Beraber Yazıyoruz” programının üçüncü dönemi başladı.

Program, TÜBİTAK 1001, 1003, 1005, 3005, 3501 programlarına  ve Ulusal Ajans KA proje başvurusu gerçekleştirecek araştırmacılara yönelik proje yazma eğitimleri ile başladı. Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz UNAT, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nuray EMİN ve Türk Dili Bölümü Öğr. Gör. Harun İLÇİOĞLU tarafından gerçekleştirilen eğitimlere üniversitemizin farklı fakültelerinden birçok araştırmacı katıldı.