TÜBİTAK'tan Üniversite Öğrencilerine Proje Çağrısı

TÜBİTAKtan Üniversite Öğrencilerine Proje Çağrısı

TÜBİTAK'ın, üniversite öğrencilerine yönelik olarak başlatmış olduğu "Girişimcilik ve Yenilik", "Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri" ve "Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje" yarışmalarına başvurular 25 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecektir.

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin başvurabileceği 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, "Temel Sektörler", "Tekno Girişimcilik", "Sosyal Girişimcilik" kategorilerinde düzenlenecektir.

Bitirme tezi hazırlama aşamasındaki lisans öğrencilerinin başvurabileceği 2241 Özel Sektöre Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması, "Ürün Geliştirme" ve "Süreç Geliştirme" kategorilerinde yapılacaktır.

Ön lisans ve lisans öğrencilerinin başvurabileceği 2242 Öncelikli Alanlarda Üniversite Öğrencileri Proje Yarışması, "Enerji", "Makine İmalatı ve Otomotiv" ve "Bilgi ve İletişim Teknolojileri" kategorilerinde düzenlenecektir.

2238 hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız. (http://www.tubitak.gov.tr/tr/yarismalar/icerik-universite-girisimcilik-ve-yenilikcilik-yarismasi)