Üniversite Öğrencileri için Araştırma Projeleri Destekleme Programı Başvuruları Başladı

TÜBİTAK'ın üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini projeler yoluyla araştırmaya teşvik etmek amacıyla oluşturduğu 2209-A Kodlu "Üniversite Öğrencileri Araştırma Destekleme Programı" başvuruları başlamıştır.

Program kapsamında; üniversitelerde lisans öğrenimi görmekte olan öğrencilerin akademik danışman rehberliğinde yürütecekleri araştırma projelerinin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler için hibe desteği sağlanacaktır.

En fazla 12 ay süre boyunca 2.500 TL destek sağlayacak programa başvurular 31 Ekim 2018 tarihinde sona erecektir. Başvuru koşulları, başvuru yöntemi ve diğer bilgiler için tıklayınız.