2. Üniversite Öğrencileri Arası Genç Girişimciler Yarışması Sonuçları Açıklandı

Teknoloji Transfer Ofisimiz tarafından tertip edilen 2. Üniversite Öğrencileri Arası Genç Girişimciler Yarışması değerlendirme süreci tamamlanmıştır. İlk üç dereceye giren yarışmacıların isimleri aşağıdaki gibidir;

Birinci Girişimci: Burak ÖZTAMUR ve ekibi (Burhan SARIYAR, Hatice BODUR, Tuğba ATTAR, Abdullah AKAR)

İkinci Girişimci: İrem Cansu ÖZÇELİK ve Emre Şaban TELLİ

Üçüncü Girişimci: Melek İVEDİ

Dereceye giren girişimcilere mükafatları, 25 Nisan 2019 tarihinde Saat 09:00'da Mühendislik Mimarlık Fakültesi binasında yapacakları sunumların ardından takdim edilecektir. İş planı hazırlayarak yarışmamıza müracaat eden öğrencilerimize ve öğrencilerini yarışmamıza katılmaya teşvik eden girişimcilik ve benzeri mahiyetteki dersleri vermekte olan değerli öğretim elemanlarımıza ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz.