Üna Enerji ve Yapı Sistemleri A.Ş. ile Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi

ÜNA Enerji ve Yapı Sistemleri A.Ş. yetkilileri ile üniversitemizin akademisyenleri arasında üniversitemizin Merkez Araştırma Laboratuarı toplantı salonunda 01.08.2018 tarihinde üniversite-sanayi işbirliği faaliyeti kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Firmanın yatırıma dönüştürmeyi hedeflediği iş fikrinin görüşüldüğü, üniversite-sanayi çalışma grubunun oluşturulup, yol haritasının şekillendirildiği toplantıya ÜNA Enerji ve Yapı Sistemleri A.Ş.'nin yönetim Kurulu başkanı Metin Ünal, işletme yöneticisi Hayati Bülbül ve yardımcıları ile üniversitemizin Merkez Araştırma Laboratuarı Müdürü ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof.Dr. Özgür Öztürk, Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Kastamonu İl Temsilcisi Prof. Dr. Saim Ateş, Merkez Araştırma Laboratuarı Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Nuray Emin, Merkez Araştırma Laboratuarı Birim Sorumluları Dr.Öğr.Üyesi Nesrin İçli ve Dr.Öğr.Üyesi Ekrem Mutlu, Orman Mühendisliği Bölümü Dr.Öğr.Üyesi Miraç Aydın, Teknoloji Transfer Ofisi sorumlusu Öğr.Gör. Başar Pulcuoğlu iştirak ettiler.