ROMON Mühendislik A.Ş. ile Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı Gerçekleştirildi.

ROMON Mühendislik A.Ş. yöneticileri Ayhan Kömeç ve Ergün Yaşaroğlu, 06.08.2018 tarihinde üniversitemizi ziyaret ederek üniversite-sanayi işbirliği faaliyeti kapsamında üniversitemiz yetkilileri ile görüşme yaptılar.

Firmanın planlamakta olduğu Ar-Ge projesine ilişkin görüşlerin paylaşıldığı, sınai mülkiyet hakları sistemi ve devletin Ar-Ge destek programları hakkında firma idarecilerine bilgilerin verildiği toplantıya Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Cafer Açıkel, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Temsilcisi ve üniversitemizin teknoloji transfer ofisi yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Saim Ateş, üniversitemizin teknoloji transfer ofisi yönetim kurulu üyesi ve makine mühendisliği bölümü Dr.Öğr.Üyesi Ali Kemal Çakır ile üniversitemizin teknoloji transfer ofisi sorumlusu Öğr.Gör. Başar Pulcuoğlu iştirak ettiler.