DORTEK'in Üretim Tesisine Ziyaret Gerçekleştirildi

Üniversite-Sanayi işbirliği faaliyetleri kapsamında Dortek Kapı Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin üretim tesisine üniversitemiz yetkililerince 15.08.2018 tarihinde ziyaret gerçekleştirildi.

Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği İl Temsilcisi ve üniversitemizin teknoloji transfer ofisi yönetim kurulu üyesi Prof.Dr. Saim Ateş, Üniversitemizin Orman Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Hacı İsmail Kesik, Kastamonu Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Cafer Açıkel, üniversitemizin teknoloji transfer ofisi sorumlusu Öğr.Gör. Başar Pulcuoğlu ve Dortek firması yetkililerinin katıldığı toplantıda firma yetkililerine kamu kuruluşlarının Ar-Ge destek programları ile fikri ve sınai mülkiyet hakları sistemi hakkında bilgi verildi. Dortek firmasının potansiyel Ar-Ge proje fikirleri hakkında görüş alışverişinde bulunulan görüşmenin ardından Dortek Üretim Müdürü Mesut Naldemirci tarafından heyetimize üretim tesisi gezdirilerek üretim süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.