Teknoloji Transfer Ofisimiz, '2. Teknoloji Transfer Ofisleri Buluşması' Etkinliğine Katıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde ve Yıldız Teknoloji Transfer Ofisi ev sahipliğinde tertiplenen "2. Teknoloji Transfer Ofisleri Buluşması" Yıldız Teknopark'ta 15 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sanayicilerin üniversitelerden ve TTO'lardan beklentileri, akademik kuluçkalarda sürdürülebilirlik ve ticarileşme ve Dünya TTO'larından örneklerle ticarileşme modelleri konularında bireysel sunumlar ve panellerin gerçekleştirildiği etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit, Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezleri Platformu (ÜSİMP) Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hamit Serbest konuşmacı olarak katılmıştır. Üniversitemiz ve teknoloji transfer ofisimiz (KÜBİG-tto) etkinlikte ofis sorumlumuz Öğr. Gör. Başar Pulcuoğlu tarafından temsil edilmiştir.