Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) İstanbul'da Toplandı.

Kastamonu Kalkınma Vakfı (KKV) İstanbul’da toplandı. Toplantı KKV Başkan vekili İş Adamı Remzi GÜR Başkanlığında, Beykoz Qadraj Cafe Restoranında gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşması KKV Genel Sekreteri İş Adamı Saadettin ÇAY tarafından yapıldı. KKV Başkan vekili Remzi GÜR, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip VİDİNLİOĞLU, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL ve AK Parti Milletvekili Hakkı KÖYLÜ’nün de konuşma yaptığı toplantıda, Kastamonu Teknokent’in kurulması ile ilgili Kastamonu Üniversitesi TTO Direktörü Prof. Dr. Kasım YENİGÜN tarafından konu hakkında brifing verildi. KKV üyeleri ve çok sayıda misafirin katıldığı toplantının sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve toplantı sona erdi.

Kastamonu Teknoloji Geliştirme Bölgesini yönetecek "Kastamonu Teknokent A.Ş." nin kuruluş süreci hakkında bilgi alışverişinde bulunmak ve hedeflerimizi paylaşmak için, Kastamonu Üniversitesi Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Ahmet Hamdi TOPAL ile İstanbul'da iş çevreleri ile bir araya geldik. KASİAD ve KASDER yoneticileri ile görüştük. Kastamonu Kalkınma Vakfı üyeleri ile oldukça verimli bir çalışma toplantısı gerçekleştirdik. Ev sahibi KKV yöneticilerine, Kastamonu milletvekili Sn. Hakkı KÖYLÜ'ye, organize için gayretini esirgemeyen Mv. Sn. Murat DEMİR'e, KKV Bşk. Vekili Sn. Remzi GÜR'e, Kastamonu Belediye Başkanı Sn. Galip VİDİNLİOĞLU'na, KKV Sekreteri Sn. Sadettin ÇAY'a ve toplantıya yoğun ilgi gösteren Kastamonu iş dünyası temsilcilerine ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. TEB Holding bünyesinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz Sn. Hasan ÇOLAKOĞLU'na ve bizimle samimi bir atmosferde görüşen KASİAD Bşk. ve İÇDAŞ Holding Yk. üyesi Sn Ayhan ASLAN'a da nazik ilgileri için teşekkürler.