İHTİSAS ODAKLI KOBİ MENTÖRÜ YETİŞTİRME PROGRAMINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Programa sadece Kastamonu Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi akademisyenleri başvurabilir.

Eğitim programı online eğitim (Asenkron), sınıf eğitimi (Senkron) ve saha uygulaması olmak üzere 3 aşamalı olarak gerçekleştirilmektedir.

Online (Asenkron) eğitimler;

• KOBİMEN akademi uzaktan eğitim platformunda (Eduizm LMS) asenkron olarak gerçekleşecektir.
  • Katılımcılar eğitim videolarını istedikleri zaman (7/24) izleyebileceklerdir.
  • Online Asenkron eğitimde her eğitim modülü sonunda bir sınav yapılmaktadır.
  • Tüm sınavların ortalaması %70 ve üzerinde olan katılımcılar sınıf eğitimine kabul edilmektedirler.

Sınıf eğitimleri ve saha uygulamaları;

• Sınıf eğitimleri Kastamonu Üniversitesi'nde yüz yüze ya da online (Senkron-Canlı) olarak gerçekleştirilecektir.
  • Saha uygulaması (20 saat) eğitimi alan kuruluşun ekosistemindeki (TR 82 bölgesi) KOBİ'lerde gerçekleşmektedir.
  • Saha uygulaması için her mentör adayı bir KOBİ'ye atanmakta ve 20 saatlik mentörlük uygulaması yapmaktadır.

Mentörlük eğitimlerine ilişkin süreç aşağıda görülebilmektedir.

Ayrıntılı bilgi için; https://www.kobimen.com/program-d-74-inovasyon-odakli-kobi-mentorlugu-sertifika-programi

Başvuru Tarihleri: 8 - 25 Aralık 2023

Mentör başvuru için tıklayınız...

Not:

*Program katılımcılarına sertifika verilecektir.
**Eğitimler TÜBİTAK onaylı mentör eğitim müfredatına uygundur.
***Eğitimler sonucunda sertifika almaya hak kazanan akademisyenler, proje kapsamında saatlik ücret mukabilinde firmaların talep ettikleri eğitimlerde görev alabileceklerdir.