KÜ TTO Gölge Panel Uygulamasına Davet

Kastamonu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi bünyesinde gerçekleştirilen “Projelerinizi Beraber Yazıyoruz” etkinliği kapsamında birinci dönem mentörlük süreçlerinin tamamlanmasının ardından “Gölge Panel” uygulaması gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda TÜBİTAK 1001 projeleri hazır olup Nisan ayında başvurmayı düşünen ve sürekli çağrısı açık olan TÜBİTAK 3005 ile TÜBİTAK 3501 projelerinden sunulmaya hazır projeleri bulunan akademisyenlerimizi de “Gölge Panel” uygulamasına dâhil etmek arzusundayız. Bu konuda yukarıda belirtilen proje kodlarında projeleri hazır olup bu uygulamadan faydalanmak isteyen akademisyenlerimizin KÜ TTO Proje Destek Ofisi’ne (PRODO) 20.03.2023 tarihine kadar 0366 280 13 75 nolu telefon ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresinden ulaşarak kayıtlarını yaptırmaları hususunu bilgilerinize sunarız.